1e Vierkamp Noorderparkbad 28-11-2015

Beste zwemvrienden,

Vandaag zwommen we de eerste echte wedstrijd in het Noorderparkbad samen met de inmiddels bekende verenigingen AZVD, Waterland en EDVO. Het was de eerste van de Vierkamp 2015-2016.  Iedereen was enthousiast en er zijn door verschillende deelnemers persoonlijke records gezwommen. De estafette was erg spannend en is gewonnen door EDVO.
Ben je nieuwsgierig hoe je tijden zich verhouden tot de overige deelnemers klik dan op de onderstaande uitslaglijst.

Een speciaal dankjewel gaat uit naar alle vrijwilligers die deze wedstrijd mede tot een succes maakten.

De volgende Vierkamp zal worden georganiseerd door  ZV Waterland, zodra de definitieve datum bekend is  zal deze op de site verschijnen.

2015-11-28 uitslag 1e Vierkamp 2015-2016 Noorderparkbad

 

Zwemvierkamp 2015 – 2016

Beste zwemvrienden,

Ook dit winterseizoen organiseren we weer een Vierkamp met de ons inmiddels bekende verenigingen: AZVD, EDVO en Waterland.
Wij, ZV De Breekers, organiseren de  eerste wedstrijd en wel op 28 november 2015 in het Noorderparkbad te Amsterdam Noord. Het begint om 11.30 uur.

LET OP: Deze wedstrijd wordt gehouden tijdens onze trainingstijd. Dit houdt in dat er geen gewone zwemtraining is en dat er ook geen joggingzwemmen is die dag.

Wil je toch graag zwemmen die dag geef je dan tijdig op om deel te nemen aan de wedstrijd. Heb je nog niet eerder een wedstrijd gezwommen dan is dit een leuke manier om er kennis mee te maken. Je wordt in je eigen leeftijdscategorie ingedeeld. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar: h.brinkvanraaphorst@upcmail.nl
Inschrijven is wel verplicht i.v.m. het maken van een programma. De inschrijving sluit op 22 november 2015.

De overige wedstrijden van de vierkamp voor dit seizoen staan gepland in januari, maart en mei 2016. Nadere data volgen z.s.m.