2e Vierkamp wedstrijd 2015 – 2016

Beste Zwemvrienden,

Gisteren waren we met een selectieve delegatie afgereisd naar Monnickendam voor de 2e wedstrijd van de vierkamp in dit seizoen. Natuurlijk is iedereen nieuwsgierig naar de gezwommen tijden, klik dan op onderstaande link en je kunt zien wat iedereen individueel heeft gezwommen. We hebben ook ons best gedaan op de estafette en hebben daar een verdienstelijke 2e plaats bereikt in een tijd van 3.31.27 en dat is gezien de handicap van een niet complete estafette ploeg een prestatie van formaat.
Allemaal gefeliciteerd met de behaalde tijden. De bijbehorende certificaten zullen we bij de volgende zwemtraining uitdelen.

 

De volgende wedstrijd staat gepland op 2 april 2016 en we zwemmen deze in zwembad de Waterdam te Volendam. EDVO is dan de organiserende vereniging.
Noteer deze datum in je eigen agenda  en houdt de website in de gaten, zodat je je tijdig op kunt geven voor deze wedstrijd. 

2016-01-23 Uitslag Vierkamp 2 Monnickendam

Eerste wonder 2016!!

Jan te waterBeste zwemvrienden,

Het eerste wonder van 2016 vond afgelopen zaterdag plaats tijdens de zwemtraining. Tot grote verbazing van een aantal leden zagen we Jan Derksen zwemmen!  Navraag leerde ons dat we dit nu niet reggelmatig moeten verwachten, want het is toch wel erg nat. Daarom hebben we het toch maar even vastgelegd.

januari 2016

Afbeeldingsresultaat voor nieuwjaarswensen 2016

Hallo zwemvrienden,

Het nieuwe jaar is begonnen en inmiddels hebben we de Nieuwjaars duik al achter de rug. We gaan er met z’n allen weer een sportief zwemjaar van maken en dat begint al goed in januari met de 2e vierkamp wedstrijd op zaterdag 23 januari  in Monnickendam.

De wedstrijd wordt dit keer georganiseerd door zv Waterland. Het bad is voor ons vanaf 16.00 uur beschikbaar en er is ons met klem verzocht niet voor dit tijdstip in het zwembad te zijn.

Wil je dit jaar sportief beginnen geef je dan op voor deze wedstrijd.  Dit kan tot uiterlijk  17 januari 2016 door een mail te sturen aan:

h.brinkvanraaphorst@upcmail.nl