Afscheid Saskia Mulder

afscheid SaskiaBeste zwemvrienden,

Na 20 jaar trainen heeft Saskia Mulder vandaag afscheid genomen van ZV De Breekers. We hebben haar vanochtend tijdens de laatste training in het Noorderparkbad uitgezwaaid en willen ook langs deze weg haar bedanken voor de inzet en zien haar hopelijk nog wel eens terug.

 

Afzwemmen

diploma LarsBeste zwemvrienden,

Zoals jullie zien op de foto is ook Lars trots op het behalen van zijn B diploma. Ook wij zijn trots op je Lars, van harte gefeliciteerd.

Afzwemmen en belangrijke info

afzwemmen zwemvaardigheid 19-3-2016

vlnr zittend: Myrthe, Mina, Thomas en Beaudine.
vlnr staand: Wessel, Anouk, Yinthe, Ellen, Leslie en Matthijs.

Beste zwemvrienden,

Afgelopen zaterdag hebben een aantal jeugdleden afgezwommen voor zwemvaardigheid 1,2 of 3. (zie foto) Deze happening vond plaats in het Noorderparkbad en tot ieders grote vreugde zijn ze allemaal geslaagd. Van harte gefeliciteerd met het behalen van dit diploma.

Woensdag 6 april houden we de algemene ledenvergadering bij Vrij en Blij te Landsmeer. We starten om 20.30 uur. Bij deze bent u van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen.

Zaterdag 26 maart is de laatste zwemtraining binnen van dit seizoen. Zodra de openingsdatum van De Breek bekend is zullen we snel het zomerrooster op de site publiceren.

Zaterdag 2 april  is de derde wedstrijd van de vierkamp in Volendam (zie eerder bericht).  Er hebben zich inmiddels een 8 tal leden opgegeven. Mocht je dit nog niet gedaan hebben en toch nog willen meedoen stuur dan even een mailtje.

3e wedstrijd vierkamp

Beste zwemvrienden,

Zaterdag 2 april 2016 is de derde wedstrijd van de vierkamp voor dit seizoen. Deze wordt gezwommen in de Waterdam te Volendam en is georganiseerd door EDVO. Het inzwemmen start om 16.00 uur en de wedstrijd begint om 16.30 uur.

Vorige keer in Monnickendam zwom er ook een jogging lid mee. M.a.w. misschien zijn er meer joggers die zich wel eens willen meten met andere zwemmers, of een lang geleden gezwommen tijd verbeteren.
Ik verwacht in ieder geval een groot aantal aanmeldingen.

Denk je er over om je op te geven voor deze wedstrijd stuur dan snel een mail naar:

h.brinkvanraaphorst@upcmail.nl

Aanmelden kan tot 27 maart.