Clubkampioenschappen juni 2016

Beste zwemvrienden,

Zaterdag 25 juni hielden wij de clubkampioenschappen in zwembad De Breek. Onder het genot van een warm ochtendzonnetje is er wederom een spannende strijd geleverd. Iedereen weet inmiddels de eigen tijden die zijn gezwommen, maar jullie zijn natuurlijk ook nieuwsgierig hoe het zit met de tijden van de concurrentie. Klik  dan op onderstaand bestand en je krijgt de hele uitslag te zien.

Uitslag Clubkampioenschappen 25 juni 2016

Clubkampioenschappen 25 juni 2016 3Clubkampioenschappen 25 juni 2016 5clubkampioenschappen 25 juni 2016 4Clubkampioenschappen 25 juni 2016 2Clubkampioenschappen 25 juni 2016

Zwem4daagse 2016

De zwem4daagse 2016 kende een natte start met veel regen, maar ondanks dat de weergoden ons niet gunstig gezind zijn geweest deze week was dit niet te merken aan het aantal deelnemers en dat maakte deze zwem4daagse een groot succes. Op de laatste avond was er nog even de dreiging van onweer, maar gelukkig bleef het bij een paar spatjes en heeft iedereen kunnen zwemmen.

Speciaal op deze avond was dat  er geboden kon worden, door deelnemers en publiek, op een  winterse tocht op een slee getrokken door Husky honden. Dit werd ons aangeboden door Husky kennel RUNNING SIBERIANS. De opbrengst komt ten goede aan de zwemvereniging. Nou er is geboden en wij zullen met de hoogste bieder contact opnemen.

Verder zou ik met name de vrijwilligers willen bedanken voor hun belangeloze medewerking aan dit evenement, want zonder hen was het niet mogelijk geweest deze geslaagde zwem4daagse te houden.
Ook de sponsors van deze editie wil ik bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement

Derde dag zwem4daagse

Het is vandaag alweer de derde dag van de zwem4daagse 2016 en hopelijk werken de weergoden, na de natte start van maandagavond en een miezerig spatje op dinsdagavond eens mee aan een zonnige woensdag. Wie in ieder geval meewerkt is groentespecialist Landsheer, die voor vanavond appels ter beschikking stelt aan de deelnemers. Hartelijk dank hiervoor en we houden de vingers gekruist voor een zonnetje.

.

Zwem4daagse 2016

Vandaag start de zwem4daagse 2016 in zwembad de Breek te Landsmeer. Inschrijven kan vanaf 18.30 uur in het zwembad. De kosten zijn € 8,- p.p.. Laat je niet weerhouden door een beetje regen, want het water in het bad is lekker verwarmd.

Afbeeldingsresultaat voor zwem4daagse

 

Jij doet toch ook weer mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!