Zwemweekend 2016

zwemweekend 2016 1 zwemweekend 2016 2 zwemweekend 2016 5 zwemweekend 2016 4 zwemweekend 2016 3Beste zwemvrienden,

Ik had beloofd nog wat meer foto’s van het zwemweekend te laten zien. Hier zijn er een paar. Zo zie je dat we voor de foto ook heel serieus kunnen zijn. De actieve foto’s zijn van het hutten bouwen in het bos voordat we naar het zwembad gingen. Vies worden was helemaal niet erg. Er zijn fraaie hutten gebouwd van heel creatief naar heel degelijk.
Een heerlijke plek om je uit te leven en vervolgens het zwembad in te duiken.

Belangrijke info voor het winterseizoen. De zwemtrainingen zijn dan weer in het Noorderparkbad in Amsterdam Noord en beginnen op 1 oktober om 11 uur.

Zwemweekend 2016

zwemweekend 2016Beste zwemvrienden,

Afgelopen weekend hadden we ons jaarlijkse uitstapje naar Putten. Het was weer ouderwets gezellig en ook de deelnemers van dit jaar zullen enthousiaste verhalen te vertellen hebben. Ik zal er nu niet al teveel over vertellen, want er volgt nog een uitgebreid verslag, maar het was gezellig en bijgaande foto met  alle vrolijke gezichten spreekt voor zich. Meerdere foto’s zullen spoedig volgen.

Deze week zijn de laatste trainingen in het buitenbad en dan kunnen we even bijkomen van de zomer en gaan we op 1 oktober verder in het binnenbad.