Deen aktie 2

Deen aktie 2Beste zwemvrienden,

Gisteren werden we opnieuw verrast door een bezoek van Rick Appelman, vestigingsmanager van Deen supermarkt in Landsmeer, in het kader van de sponsoractie waaraan wij als vereniging deelnemen. Voor alle zwemmers is/was er een bidon, blikje fris en stroopwafel. Handig en lekker. De actie verloopt voor onze club tot nu toe zeer voorspoedig. We staan op dit moment bovenaan, maar we hebben nog even te gaan. Moedig daarom alle familieleden en kennissen aan boodschappen te doen bij Deen en de muntjes aan de zwemvereniging te gunnen.

Deen aktie

Vestigingsmanager van Deen Landsmeer

Vestigingsmanager van Deen Landsmeer

Beste zwemvrienden,

Afgelopen zaterdag werden wij tijdens de zwemtraining blij verrast door de vestigingsmanager van Deen supermarkt, die allerlei lekkere  versnaperingen achter liet voor onze zwemmers, waaronder lekkere Tommies.
Inmiddels heeft u via de mail kunnen lezen dat wij a.s. zaterdag, 15 oktober, van 13.00 tot 16.00 uur onze club mogen promoten in de winkel van Deen in Landsmeer. Laten we proberen de nummer 1 positie die wij op dit moment met de actie innemen vast te houden.
Kortom: Steun onze club en verzamel zoveel mogelijk muntjes voor in de koker!!!!!