Vierkamp 2016-2017 deel 1

Beste zwemvrienden,

Vanochtend  werd, in het Noorderparkbad, deel 1 van de Vierkamp 2016-2017 gezwommen. De persoonlijk gezwommen tijden vinden jullie allemaal terug  op je diploma, maar het is natuurlijk ook wel leuk om even onderlinge tijden te vergelijken.
Klik dan op bijgevoegd bestand en dan zie je de tijden van iedereen. Verder wil ik langs deze weg alle vrijwilligers bedanken voor hun belangloze medewerking, zodat we ook deze wedstrijd goed konden laten verlopen.

De volgende wedstrijd staat gepland voor februari 2017 in Monnickendam. Wil je dan ook weer meedoen houdt dan de info op de site in de gaten.

Uitslag 26-11-2016 Vierkamp 2016-2017 1

 

 

Deen aktie 3

Deen aktie 3Beste zwemvrienden,

Alle goede dingen gaan in drieën. Zo werden wij afgelopen zaterdag, tijdens de training, voor de derde keer in successie aangenaam verrast door Rick Appelman, vestigingsmanager van Deen supermarkt Landsmeer, die ons n.a.v. de jeugdsponsor actie de bijbehorende cheque kwam overhandigen. Wij zijn hier als zwemvereniging SUPER BLIJ MEE NATUURLIJK, want hier kunnen we hele leuke en nuttige dingen mee doen voor onze jeugdleden.
Een dankjewel aan alle bezoekers van Deen supermarkt Landsmeer, die tijdens de actie de muntjes in de buis van onze vereniging hebben gedaan en ook Deen bedankt voor het organiseren van de actie.

 

Zwemwedstrijd 26 november 2016

Beste zwemvrienden,

Op 26 november 2016 organiseren wij, ZV De Breekers, de eerste wedstrijd van de meerkamp van dit winterseizoen in het Noorderparkbad.

LET OP!!!!!!!

De wedstrijd houden we tijdens onze trainingstijd van 11.00 uur tot 12.30 uur. Er is die dag GEEN gewone training en ook GEEN joggingzwemmen.

Heb je nog geen wedstrijd gezwommen dan is het een leuke uitdaging dit tijdens deze wedstrijd te proberen. Je zwemt tegen leeftijdsgenoten van drie andere verenigingen en wel van: ZV Waterland uit Monnickendam, EDVO uit Volendam en AZVD uit Assendelft.

Als  je denkt: “dat lijkt me leuk!” geef je dan op per mail uiterlijk voor 20 november 2016 en stuur een mail naar: h.brinkvanraaphorst@upcmail.nl
Vergeet dit niet. Deelnemers op de dag van de wedstrijd toevoegen is erg lastig en soms onmogelijk.