Super Zwem4daagse 2017

Beste zwemvrienden,

De zwem4daagse begon deze week met fantastisch weer, een record aan deelnemers en de voorspellingen voor de rest van de week waren even enthousiast.

Net zo zonnig als het weer was de stemming onder de deelnemers, die allemaal blij waren om met deze temperaturen even een frisse duik in het water te kunnen nemen en daarna de baantjes te zwemmen die nodig zijn voor het behalen van een medaille.

Wat zonovergoten begon en drie dagen aanhield werd de laatste dag voorafgegaan door een knetterend onweer, maar de goden zijn ons gunstig gezind geweest. Na dit meteorologische vuurwerk was het om 19.00 uur droog en kwam de zon ook weer even kijken. Na het zwemmen van alle baantjes was daar dan eindelijk de begeerde medaille en voor alle zwemmers was er een appel en een Disney frisbee.
Een aantal deelnemers was de hele week al erg gelukkig geweest in de traditionele loterij, die dit jaar bijzonder in trek was. Er deden dit jaar weer veel kinderen voor de eerste of de tweede keer mee, maar dit jaar zwom Meta Schaap voor de 40e keer haar zwem4daagse. Een mooi jubileum.

Langs deze weg bedanken wij alle vrijwilligers, die hielpen deze zwem4daagse tot een succes te maken. Tevens wil ik met name de sponsors bedanken: Groentewinkel Landsheer, Bloemisterij Zijlstra en Zwembad De Breek.

Tot volgend jaar!

Het bestuur van ZV De Breekers

landsheerzijlstra