Zwemweekend 2017

zwemkamp-2017Beste zwemvrienden,

Het afgelopen weekend  was ons traditionele zwemweekend. Dit betekende dat we afgelopen vrijdag rond 19.00 uur met een aantal enthousiaste jeugdleden vertrokken vanuit een regenachtig Landsmeer met de verwachting en hoop dat het toch wat droger zou gaan worden en wij de zon de volgende dag zouden kunnen begroeten. Mooi weer is prettig, maar is absoluut niet nodig geweest voor weer een gezellig weekend onder elkaar in Putten, want op zaterdag stond een bezoek aan de Eemhof op het programma en daar wordt je sowieso nat. ‘s Avonds scheen er een waterig zonnetje en was het verleidelijke om toch even wat gezonde boslucht op te snuiven. Gewapend met veel bravoure en zaklantaarns zijn we naar het bos gegaan, om daarna moe en voldaan terug te keren in ons onderkomen. Daarna werd er geriskt, gekaart en film gekeken. De  zondag staat altijd eerst in het teken van in pakken en opruimen. Daarna hebben we een bezoek gebracht aan het belevingsbos en gelukkig was het droog. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen verhaal, en die zijn vast veel spannender, maar de algemene vaststelling is dat het een gezellig weekend was waar we met een goed gevoel op terugkijken. Uiteraard zijn er nog meerdere foto’s in omloop, maar dit was wel een aardig stilleven.

Reacties zijn gesloten.