Belangrijke mededelingen

Beste Zwemvrienden,

We naderen alweer het einde van de wintertrainingen. A.s. zaterdag, 30 maart 2019, is de laatste training in het Noorderparkbad.

Vergeet u vooral niet de algemene ledenvergadering te noteren, die wordt gehouden op 24 april 2019 v.a. 20.30 uur bij Vrij en Blij te Landsmeer. Zoals u inmiddels weet is het bestuur op zoek naar nieuwe kandidaten. Heeft u nog wat vrije tijd over en wilt u de zwemclub wat nadrukkelijker steunen kom dan naar deze vergadering.

De zwemtrainingen van deze zomer zullen weer gehouden worden in zwembad De Breek te Landsmeer. Bij deze nodig ik u allemaal uit om mee te doen aan de openingsduik, die zal dit jaar zijn op 4 mei 2019. De eerste training is dan op 6 mei, maar voor die tijd krijgt u nog wel een mail en een zomerkalender.

In ieder geval allemaal tot zaterdag.

Reacties zijn gesloten.