Zwemnieuws!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste Zwemvrienden,

Het is inmiddels alweer maart 2017 en we zijn aan onze laatste maand van binnen trainingen begonnen. Zaterdag 25 maart 2017 is het de laatste dag dat we trainen in het Noorderparkbad. Volgens de berichten is er dan ook afzwemmen voor zwemvaardigheid Let goed op de instructies van de trainers hierover. De maand april zijn we qua trainingen even met reces in afwachting van de opening van Zwembad de Breek in Landsmeer, dat vermoedelijk begin mei zijn poorten  zal openen.

Wel staat in april de derde wedstrijd van de vierkamp gepland en wel op zondag 9 april 2017. Deze wordt dit keer georganiseerd door EDVO in de Waterdam te Volendam. Zodra de definitieve starttijd bekend is zal dit op de site verschijnen.

Mocht je je hiervoor alvast willen opgeven, dan mag dat natuurlijk altijd via een mail aan: h.brinkvanraaphorst@upcmail.nl

Reacties zijn gesloten.