Zomerseizoen ZV De Breekers

Beste Zwemvrienden,

Terwijl ik dit zit te typen schijnt het zonnetje al heerlijk naar binnen en voel en zie je aan alles dat de lente in aantocht is. Een goede tijd om even iets over het zomerseizoen 2017 te melden, want nog even en we zwemmen weer in zwembad De Breek in Landsmeer. De eerste ’buitentraining’ is maandagavond 8 mei. Dit betekent dat het zwembad haar poorten voor het eerst op 6 mei zal openen voor de traditionele eerste duik in het buitenbad. Aangezien wij dan geen training hebben is het wel gezellig om met zoveel mogelijk leden aanwezig te zijn en samen met de burgemeester te water te gaan. Ook zullen wij in juni weer de zwem4daagse organiseren, die staat gepland van 19 t/m 22 juni 2017. In de maand augustus is er geen zwemtraining i.v.m. de schoolvakanties. Wil je alle data voor de zomertraining op een rijtje klik dan even op onderstaand bestand.

zomerkalender-breekers-2017

Reacties zijn gesloten.