Corona Nieuws!

Beste zwemvrienden,

Deze week werden we allemaal geconfronteerd met een verlenging van een groot aantal maatregelen door het corona virus. Onze premier kondigde onder meer aan dat eerder genomen maatregelen werden verlengd tot 28 april 2020, waaronder de schoolsluiting. In die week zal er worden besloten of een verdere verlenging noodzakelijk is. Ook het verenigingsleven ligt al drie weken stil en er zal de komende weken geen verandering in komen. Wat betekent dit concreet voor ZV De Breekers:

  • Dat het afzwemmen voor zwemvaardigheid nog verder zal worden doorgeschoven;
  • We nog niet definitief kunnen zeggen wanneer het zomerseizoen weer van start zal gaan;
  • De geplande jaarvergadering voorlopig nog niet gepland is en kan worden.

Ook hebben alle sportbonden en zwembaden zich achter deze maatregelen geschaard. Wij, als bestuur, hebben, hoe jammer dit ook is, hier alle begrip voor, want ook wij willen graag dat onze leden deze periode liefst ongeschonden en gezond doorkomen. Mochten er toch vragen bij u  leven die wij kunnen beantwoorden laat dit dan even per mail of telefonisch aan ons weten.

Het Bestuur van ZV De Breekers.

 

 

 

CORONA NIEUWS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste zwemvrienden,

Gezien de ontwikkelingen van het Corona virus in Nederland en de maatregelen die onze overheid vandaag heeft aangekondigd, hebben wij, het bestuur van Z.V De Breekers, besloten de komende zwemtrainingen in de maand maart af te lasten.

Dit betekent concreet dat het winter zwemseizoen  noodgedwongen vroegtijdig stopt, maar ook dat het afzwemmen dat gepland stond voor 21 maart NIET DOORGAAT.

Uiteraard gaan wij in overleg om hier een oplossing voor te vinden. Zodra wij hier nieuws over hebben dan horen jullie dat van ons.

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en dat wij elkaar spoedig weerzien in gezonde omstandigheden.

Bij vragen kunt u altijd een mail sturen naar:  zvdebreekers@hotmail.nl

Het bestuur – Z.V. De Breekers

Afzwemmen voor diverse zwemvaardigheden

Beste Zwemvrienden,

Het winterseizoen loopt alweer op zijn eind, dat is ook te merken aan de buitentemperaturen. De echte reden voor dit bericht is dat er weer kan worden afgezwommen en wel op 21 maart 2020 in het Noorderparkbad. Vergeet vooral op die dag niet de kleding waarin je moet afzwemmen en ook al in hebt proef gezwommen deze winter.

Afbeeldingsresultaat voor afzwemmen cartoons

21 maart 2020

 

“Valentijnslunch”

Beste zwemvrienden,

Wij, bestuur en trainers van zv De Breekers, werden afgelopen zaterdag jl., uitgenodigd door het afdelingsbestuur van D66 Landsmeer, om gezamenlijk te lunchen in Het Wapen van Landsmeer.
De aanleiding hiervoor was Sint Valentijn, maar ook in het bijzonder om de vrijwilligers van De Breekers, vertegenwoordigd door bestuur en trainers, in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor de belangeloze inzet van hen in al die jaren.
Uiteraard werd er ook gespeecht. Bent u nieuwsgierig naar wat er zoal gezegd werd dan verwijs ik u graag naar de Facebook pagina van D66. Ter illustratie publiceer ik hierbij enkele foto’s.

Langs deze weg bedanken wij D66 voor deze geste.

photo-2020-02-16-21-55-04 photo-2020-02-16-21-55-26 photo-2020-02-16-21-55-361227

Het einde van alweer een jaar en decennium

Beste zwemvrienden,

Met rasse schreden nadert het einde van alweer een decennium, maar voor dat we overgaan naar 2020 nog even een kort bericht voor de laatste weken.

Wij zwemmen nog één keer dit jaar en wel op 21 december 2019 De zaterdag tussen kerst- en oud en nieuw, 28 december, zwemmen we even niet. Dan hebben we alle tijd om het kerstdiner te verteren en ons voor te bereiden op de oliebollen.

De Nieuwjaars duik in 2020 is op 4 januari. Ik verwacht u allemaal weer in goede gezondheid aan en in het zwembad te treffen. We sluiten dit 60 jarige jaar af met een knal, maar voordat we dat doen wensen we iedereen, namens het hele bestuur, een prettige kerst,  een goede jaarwisseling en een spetterend maar vooral een gezond 2020.

bestuur ZV De Breekers

Kerst en nieuwjaarswens op krijtboard.   Kijk bij Luckz.nl voor meer kerstwensen, teksten en gedichten. Kerst Foto's, Kerstwensen, Navidad, Geschenk, Kalender, Oudejaarsavond, Literatuur, Kerstperiode

Pieten op bezoek bij ZV De Breekers

Beste zwemvrienden,

Vanochtend, 30 november 2019, werden wij blij verrast met een bezoek van een drietal Pieten, die behalve pepernoten ook voor iedereen een cadeau en een chocoladeletter bij zich hadden. Er werd door velen een lang geleden geleerd Sinterklaas lied gezongen. Tussen de bedrijven door werd er driftig getraind door iedereen. Verder wensen wij, als bestuur, iedereen alvast een prettige thuisviering van het Sinterklaas feest en tot volgende week.

Belangrijke data

Beste zwemvrienden,

A.s. zaterdag, 7-9-2019,  is de laatste training in het buitenbad. Dan is de zomer definitief voorbij en kunnen we ons weer opmaken voor het winterseizoen dat
traditiegetrouw zal starten op de eerste zaterdag in oktober en wel 5-10-2019.

De trainingen zullen dan weer zijn van 11 uur tot 11.45 uur voor de eerste twee
groepen en van 11.45 tot 12.30 uur voor groep 3 en 4.

Voor wie er zaterdag niet is tot in het binnenbad.

 

 

Zwem4daagse 2019

zwem4daagse-2019-2 zwem4daagse-2019-3 zwem4daagse-2019Van 1 t/m 4 juli 2019 hebben we de zwem4daagse gehouden in zwembad De Breek te Landsmeer. Het weer was ons zeer gunstig gezind. Niet te warm, maar  ook niet te koud. Veel eerste medailles uitgedeeld, maar ook een aantal 39e en zelfs een 42e!!!
Ook de loterij was dit jaar weer zeer in trek.

Al met al een succes vóór alle zwemmers en dóór alle vrijwilligers’. Hierboven een aantal sfeerimpressies van voor de start. Daarna had ik de telefoon nodig voor de muziek.

 

Nieuws !!!!!!!!!!!

Beste zwemvrienden,

Op 24 april 2019 hielden wij onze algemene ledenvergadering. Een belangrijke gebeurtenis dit keer, doordat een aantal bestuursleden had aangegeven te willen stoppen.
Gelukkig hebben zich tijdens de vergadering een aantal nieuwe vrijwilligers gemeld om
de vacante functies op zich te nemen. Ook langs deze weg ontvang ik hen graag met open armen.

De nieuwe bestuursleden, in de volgende functies, zijn:

  • Annemiek v.d. Kloet-Waal       -   secretaris;
  • Martin Derksen                         -    penningmeester; 

En in het bijzonder Aline Koning, die dit jaar meeloopt in de rol van toekomstig voorzitter. Ook via deze weg verwelkom  ik hen en wens ze veel succes in de genoemde functies.

Een aantal andere belangrijke besluiten, die tijdens dezelfde vergadering werden genomen zijn:

  • Zwem4daagse 2019 zal worden gehouden van 1 t/m 4 juli 2019;
  • 15-7-2019 bestaan we als vereniging 60 jaar;
  • Zwemkamp voor de jeugd is dit jaar van 13 t/m 15 september 2019.  

Verder hebben alle zomerleden inmiddels een nieuw betalingsverzoek ontvangen voor deze zomer en ik verwacht u allemaal op 4 mei om 12.00 uur in zwembad de Breek voor de traditionele openingsduik.

Gerelateerde afbeelding

Zomer 2019

Beste zwemvrienden,

Ook deze zomer zullen de zwemtrainingen weer plaatsvinden in zwembad De Breek te Landsmeer op onze vaste tijden en wel: op maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 09.00 tot 10.30 uur. De definitieve groepsindeling zullen wij nog per mail sturen. In de onderstaande link staan de data voor de hele zomer vanaf maandag 6 mei tot en met maandag 9 september.

De zomervakantie begint op 13 juli. Deze zaterdag staat nog wel in het schema, maar als er niet voldoende animo is wordt deze geschrapt.

zomerkalender-breekers-2019

Daarnaast herinner ik u hier ook nog graag aan onze jaarvergadering die gepland staat op 24 april 2019 bij Vrij en Blij te Landsmeer. U bent hier allen van harte welkom.