Zwemmen van zomer naar winter

Beste zwemvrienden,

Zwemweekend

Nog een paar nachtjes slapen. Spannend, want het jaarlijkse zwemweekend staat voor de deur. A.s. vrijdag rond 19.00 uur verwachten wij te vertrekken voor ons jaarlijkse zwemweekend. Ik ben erg benieuwd en heb er veel zin. Tot vrijdagavond op de parkeerplaats bij ICL.

 

Winterzwemmen,

Ook deze winter zwemmen wij weer in het Noorderparkbad en we starten op zaterdag 6 oktober. De trainingstijden zijn ongewijzigd van 11.00 uur tot 12.30 uur. De eerste 2 groepen zwemmen van 11.00 tot 11.45 en groep 3 en 4 zwemmen van 11.45 tot 12.30 uur.

Let op: wat er wel is gewijzigd is het parkeerbeleid rond het Noorderparkbad. Hiervoor moet worden betaald vanaf heden. Kom je met de auto naar zwemmen vergeet dan niet je portemonnee, maar ook niet je zwemkleding.

   Gerelateerde afbeelding

Licentie zwem abc

nrz-banner-image-licentiehouders-300x600tekst_website_licentie_nz_zwem-abc

Beste zwemvrienden,

Sinds deze zomer zijn wij, als vereniging, de trotse houders van de licentie voor het nieuwe zwem abc. Uiteraard willen wij dit nieuws graag met u delen. Mocht u in uw omgeving mensen kennen die hun kinderen graag willen laten afzwemmen deze winter voor het b of c diploma dan kunt u zich per mail of telefonisch bij ons aanmelden.

logo-licentie-nz-2018-rgb