Zwem4daagse 2018

Beste zwemvrienden en andere enthousiaste lezers,

Vanaf maandag 18 juni t/m 21 juni 2018 wordt ook dit jaar de zwem4daagse georganiseerd door ZV De Breekers in zwembad De Breek te Landsmeer. De kosten voor deelname zijn   dit jaar € 8,- p.p.

De start is elke avond om 19.00 uur en inschrijven kan de eerste avond vanaf 18.30 uur. Tot 10 jaar zwem je 10 banen per avond, Ben je ouder dan zwem je er 20 per avond.

Tot 18 juni allemaal.

Belangrijke mededelingen

Beste zwemvrienden,

Tijdens de afgelopen jaarvergadering dd. 19/04/2018 zijn een aantal besluiten genomen:

  • De jaarcontributie voor joggingleden wordt verhoogd: Joggingleden gaan €100,- per jaar betalen en de 10-ritten kaart komt te vervallen. Bestaande kaarten worden opgemaakt tijdens dit zomerseizoen. Met ingang van september betalen joggingleden €100,- per jaar, dit is een zomer en winterseizoen. Ben je alleen jogging lid gedurende één seizoen (zomer of winter) dan is de contributie €75,- per seizoen. Voor dit zomerseizoen werken we nog met de joggingkaarten totdat ze vol zijn. Om niet met ongebruikte strippen te blijven zitten ga je als de kaart vol is per keer €2,50 betalen tot en met september.  
  • Deelname aan zwemkamp 2018: Ieder jeugdlid dat mee wil gaan op zwemkamp, maar geen continu lid is (alleen zomer of winter) betaald met ingang van dit jaar €100,- p.p.
  • Ledenadministratie: Tot nu toe werd de ledenadministratie gedaan door de penningmeester (Esther). Met ingang van het zomerseizoen is deze taak overgenomen door Nathalie Brink. Hiervoor hebben wij een apart mailadres gemaakt: leden-zvdebreekers@hotmail.com Wij zullen aan alle jeugdleden, of ouders daarvan, binnenkort een controle mail sturen v.w.b. de gegevens. Deze check is nodig om de huidige ledenlijst te optimaliseren.  Alvast dank voor uw medewerking in deze. Deze mail wordt op vaste momenten in de week gelezen.
  • Zomerseizoen 2018: Het zomerseizoen staat voor de deur en de eerste duik in het buitenbad is 5 mei a.s. om 12.00 uur! De eerste training is op maandag 7 mei. Voor de volledigheid: op maandag zijn onze trainingstijden van 18.30 – 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 10.30 uur.  Net als voorgaande jaren stoppen de trainingen tijdens de zomervakantie. Voor de goede orde voegen wij bijgaand de zomerkalender toe: zomerkalender-breekers-2018.
  • Zwem4daagse: Ook dit jaar organiseren wij weer de zwem4daagse en wel in de sport- en feestweek van 18 t/m 21 juni. Net als voorgaande jaren kunnen leden zich inschrijven op 16 juni tijdens de training. Kosten: €8,- p.p.

Spetterende groet tot zaterdag!!